Nieuws

 • USAG Nederland sponsort Nova Electric Racing 9-2-2023
  Image title

  Usag sposort Nova Electric Racing

  Usag is oorspronkelijk een Italiaans merk en sponsorde jarenlang autoraces. In Nederland gaan we een stapje verder en sponsoren wij Nova Electric Racing, een team van studenten van de TU Delft dat werkt aan een elektrische racemotor. Bij USAG zijn we gek op techniek en snelheid daardoor was de match snel gemaakt.
 • Gereedschap voor de automonteur 13-4-2022
  Image title

  Gereedschap voor de automonteur

  USAG staat bekend om het gereedschap voor de automonteur en dat is natuurlijk niet zonder reden! USAG is voornamelijk bekend vanuit de auto-industrie, dat komt vooral doordat USAG sponsor was van het Ferrari raceteam.

 • Dit zijn de iconic producten van USAG 5-7-2021

  Image title

  Dit zijn de iconic producten van USAG


  De populairste producten van USAG hebben ze een speciale ‘titel’ gegeven: de iconic producten. Dit zijn producten die het merk USAG groot hebben gemaakt en dus door veel mensen geliefd zijn. We lichten ze in deze blog even kort voor je uit.


 • De speciale grip van USAG schroevendraaiers 19-6-2021
  Image title

  De speciale grip van USAG schroevendraaiers


  De USAG schroevendraaiers hebben een grip van drie materialen. Het buitenste gedeelte is van polyurethaan, bestand tegen oliën en chemicaliën. Het huis is van polyamide en bestand tegen toegepaste krachten. Het binnengedeelte van polyamide heeft een hogere dichtheid welke zorgt voor een perfecte aansluiting op het blad.

Laden
Laden
Laden
Laden