Nieuws

 • Micro elektricienschaar van USAG 4-4-2024
  Image title

  Micro elektricienschaar van USAG

  Moet je elektrische bedrading knippen en wil je kortsluiting of beschadiging zo veel mogelijk voorkomen?
 • Multifunctioneel gereedschap van USAG 4-4-2024
  Image title

  Multifunctioneel gereedschap van USAG

  Ben je op zoek naar een veelzijdige tang? De combinatietang van USAG is precies wat je nodig hebt.
 • T-sleutel voor binnenzeskantschroeven 4-4-2024
  Image title

  T-sleutel voor binnenzeskantschroeven

  Heb je extra grip nodig tijdens het vast- of losdraaien van binnenzeskantschroeven? Met de T-sleutel voor binnenzeskantschroeven van USAG verkrijg je meer grip en kracht.
 • Bouten losdraaien doe je met usag 27-3-2024
  Image title

  Bouten losdraaien doe je met usag

  Wil je tijd besparen met het vast- en losdraaien van bouten of moeren? Kies dan voor de steekringratelsleutel van USAG. Met deze sleutel kun je snel bouten en moeren vast- en losdraaien zonder de sleutel telkens op nieuw te hoeven positioneren. 

 • Een lange ringsteeksleutel 27-3-2024
  Image title

  Een lange ringsteeksleutel

  Heb je gebrek aan kracht bij het los- of vastdraaien van bouten of moeren tijdens het klussen? Dan is de ringsteeksleutel, langmodel van USAG de oplossing. Door het langere handvat van de ringsteeksleutel is er een grotere hefboomwerking.

 • De verstelbare sleuteltang 174CX van USAG 27-3-2024
  Image title

  Aanpasbare sleuteltang van USAG

  Het probleem met een normale sleuteltang is dat deze slechts één specifieke maat heeft en niet aanpasbaar is aan verschillende groottes van moeren, bouten of andere onderdelen. Dit betekent dat je vaak meerdere tangen van verschillende groottes nodig hebt om verschillende klussen te klaren.
 • USAG Nederland sponsort Nova Electric Racing 9-2-2023
  Image title

  Usag sposort Nova Electric Racing

  Usag is oorspronkelijk een Italiaans merk en sponsorde jarenlang autoraces. In Nederland gaan we een stapje verder en sponsoren wij Nova Electric Racing, een team van studenten van de TU Delft dat werkt aan een elektrische racemotor. Bij USAG zijn we gek op techniek en snelheid daardoor was de match snel gemaakt.
 • Gereedschap voor de automonteur 13-4-2022
  Image title

  Gereedschap voor de automonteur

  USAG staat bekend om het gereedschap voor de automonteur en dat is natuurlijk niet zonder reden! USAG is voornamelijk bekend vanuit de auto-industrie, dat komt vooral doordat USAG sponsor was van het Ferrari raceteam.

 • Dit zijn de iconic producten van USAG 5-7-2021

  Image title

  Dit zijn de iconic producten van USAG


  De populairste producten van USAG hebben ze een speciale ‘titel’ gegeven: de iconic producten. Dit zijn producten die het merk USAG groot hebben gemaakt en dus door veel mensen geliefd zijn. We lichten ze in deze blog even kort voor je uit.


 • De speciale grip van USAG schroevendraaiers 19-6-2021
  Image title

  De speciale grip van USAG schroevendraaiers


  De USAG schroevendraaiers hebben een grip van drie materialen. Het buitenste gedeelte is van polyurethaan, bestand tegen oliën en chemicaliën. Het huis is van polyamide en bestand tegen toegepaste krachten. Het binnengedeelte van polyamide heeft een hogere dichtheid welke zorgt voor een perfecte aansluiting op het blad.

Laden
Laden
Laden
Laden