Dit zijn de iconic producten van USAG

maandag 5 juli 2021

Image title

Dit zijn de iconic producten van USAG


De populairste producten van USAG hebben ze een speciale ‘titel’ gegeven: de iconic producten. Dit zijn producten die het merk USAG groot hebben gemaakt en dus door veel mensen geliefd zijn. We lichten ze in deze blog even kort voor je uit.


324 Schroevendraaiers

We hebben de schroevendraaiers van USAG al een keer eerder toegelicht. Hierin valt terug te lezen waarom de schroevendraaiers van USAG zo plezierig in gebruik zijn.

150 AX Combinatietang

Met de Combinatietang AX van USAG knip je een pianodraad met 30% minder kracht door. Dit is in vergelijking met de maximum waarde, opgeslagen in de Europese regelgeving volgens ISO5749(kniptangen – ISO5746(tangen). Daarnaast beschikt deze combinatietang over snijranden met inductieharding, het steunpunt ligt dichterbij de snijranden en de handvatten zijn gemaakt van ergonomisch BI-materiaal. Deze tang heeft het allemaal in zich om prettig mee te werken.

280 T t-sleutels 6-kant inbus

De T-sleutels van USAG zijn gemaakt van een speciaal staal chrome vanadium. Door de handgreepbevestiging heb je een maximale weerstand. Tevens is er een gegarandeerde veiligheid. +30% weerstand tegen torsie in vergelijking met ISO 2936-regels. Wanneer de lostrekkracht wordt bereikt, zal de sleutel vervormen maar niet breken.

285 steekringsleutel

De steekringsleutels van USAG kenmerken zich door de dunne kop waardoor ze een uitzonderlijke toegankelijkheid hebben. Door het dubbele T-gedeelte in het handvat, biedt de steekringsleutel een uitstekende weerstand tegen buiging. En tot slot heeft de steekringsleutel een speciale ringvorm waardoor ook werkzaamheden om moeilijk te bereiken moeren eenvoudig zijn uit te voeren.

285 KA Ratelsteeksleutel

Een zeer geliefde sleutel voor veel technische mensen: de ratelsteekringsleutel. De steekzijde is voorzien van een antislipsysteem voor betere grip tijdens het sleutelwerk.

237 A Omkeerbare ratel met gesloten mechanisme IP51

De omkeerbare ratel van USAG is gecertificeerd volgens IP51, het kopmechanisme is beschermd tegen stof en water. Het gepatenteerde intern mechanisme gaat langer mee dan welke andere ratel. Doordat USAG de dikte van de kop heeft verminderd, is er een betere toegankelijkheid ontstaan.

207 E Professionele schaar voor de elektricien

De schaar voor elektriciens is de enige met een roestvrijstalen structuur waardoor hij elke lading ondersteunt zonder te breken. Doordat er een kabelsnijder zit op beide messen gaat hij met gemak door kabels heen. Daarnaast beschikt het handvat over een geïntegreerde stripfunctie.

443 N Automatische oliefiltersleutel

Deze oliefiltersleutel beschikt over een zelfstellende stalen band, deze past zich aan de diameter van het filter. Door het slimme ontwerp is deze automatische oliefiltersleutel vlot en gemakkelijk te gebruiken, zelfs in beperkte ruimten.

Laden
Laden
Laden
Laden