Gereedschap voor de automonteur

woensdag 13 april 2022
Image title

Gereedschap voor de automonteur

USAG staat bekend om het gereedschap voor de automonteur en dat is natuurlijk niet zonder reden! USAG is voornamelijk bekend vanuit de auto-industrie, dat komt vooral doordat USAG sponsor was van het Ferrari raceteam.

De gereedschapswagens van USAG zijn erg geliefd vanwege de grote verscheidenheid aan trays. Je kunt als ware je eigen gereedschapswagen samenstellen. Denk hierbij aan trays met schroevendraaiers, dopsleutels of steeksleutels. De gereedschapswagens zijn robuust, hebben een stevig bovenblad en zijn zeer wendbaar, hierdoor zijn ze erg prettig in gebruik in de werkplaats.

Daarnaast heeft USAG ook gereedschap in het assortiment dat speciaal gericht is op de automotive. Denk hierbij aan een oliefiltersleutel, remveertang, wielnaaftrekker of een hydraulische krik. Kortom, er is dus genoeg gereedschap voor de automonteur te vinden bij  USAG.

Bij de iconic producten is zelfs een typisch automotive product terug te vinden, namelijk de oliefiltersleutel van USAG. De oliefiltersleutel is een vaak gebruikt gereedschap door de automonteur, dan is het fijn als het een item is waarop je kunt vertrouwen. USAG staat voor een goede kwaliteit en een doordacht design.

Laden
Laden
Laden
Laden