Hoogwaardige kwaliteit voor een juiste prijs: USAG


Het merk USAG werd opgericht in 1926, toen ondernemer Hermann Amos de eerste fabriek bouwde in Gemonio, Italië, onder de naam Utensileria Società Anonima Gemonio. USAG begon met de productie van professionele gereedschappen.

In 1991 werd USAG onderdeel van de Franse groep Facom Tools S.A., vervolgens werd het onderdeel van de Amerikaanse groep The Stanley Works en, in maart 2010, van de groep Stanley Black & Decker Inc. USAG maakt nu deel uit van de multinationale groep Stanley Black & Decker, 's werelds grootste gereedschapsfabrikant. De waarden van USAG zijn innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

USAG is, dankzij haar sterke merkidentiteit nog steeds autonoom. De verschillende fusies hebben voor USAG positief uitgepakt. Hierdoor kon het bedrijf de productie maximaliseren en is er technologische, logistieke en marketingkennis gedeeld.

De missie van USAG luidt als volgt:  Klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn, zowel in de automobiel- als in de niet-industriële sector, in het ambachtelijke en in het fabricagevak.

De Iconic Producten van USAG

Iconic Products zijn unieke producten op de markt die opvallen door hun design, functionaliteit en prestaties. Zij behoren tot het topgamma en de best presterende producten die u binnen het USAG aanbod kunt vinden en die ons merk vertegenwoordigen.

Kies je voor een Iconic Product dan kies je voor kwaliteit en uitmuntendheid. Als professional verdien je het beste gereedschap op de markt! Lees hier meer over de iconic producten van USAG. Meer te weten komen over USAG gereedschap? USAG heeft een eigen YouTube kanaal waar ze je meer laten zien van de USAG producten.


Laden
Laden
Laden
Laden